Lies Resink schildert en ontwikkelt zich als autodidact een leven lang. De mens en zijn emoties is een onuitputtelijke inspiratiebron. Ze werkt niet in één bepaalde stijl. Soms wordt snel, intuïtief en nat in nat gewerkt. Dan weer wordt maandenlang gewerkt aan een ingewikkeld doek dat uit kleine kleurvlakjes is samengesteld.

uit 2012 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bureau gelijke behandeling

2018

gemaakt in het kader van expositie Gender

De IJsselkogge

2018

Geïnspireerd op De IJsselkogge.  

Werk op Thema: IJsselkogge. Titel: conservering IJsselkogge

2016

In het kader van een expositie n.a.v. het gelichte scheepswrak de IJsselkogge heeft Lies dit werk gemaakt. Titel: Conservering IJsselkogge. 

Mevrouw Steenkuil

2017

Bij het thema Raakvlakken

Dirigent

2017

Bij het thema KLANKKLEUR

Minimal Music

2017

Bij het thema muziek KLANKKLEUR

I am every women

2017

Naar het thema "portret als identiteit" (KUP 11 expositie, CKC De Kubus, 2016)

identiteit

2016

Naar het thema "portret als identiteit" (KUP 11 expositie, CKC De Kubus, 2016)

Zwerfvuil Vastgelegd. Titel: Zwerfvuil en evolutie

2016

In het kader van een expositie in Theater Posa in Lelystad op het thema: 'Zwerfvuil Vastgelegd', heeft Lies een werk gemaakt met als titel: 'Zwerfvuil en evolutie'. Als de mens geen afdoende oplossing voor de vervuiling van de aarde weet te vinden, wie weet past de natuur zich dan weer aan en evolueren dieren zodanig dat ze bijvoorbeeld met zwerfvuil om kunnen gaan.  In dit schilderij heb ik geprobeerd dit zo te vangen dat de beschouwer even goed moet kijken om te zien wat feitelijk wordt weergegeven. Het werk bevat een serieuze boodschap die met een beetje humor is uitgebeeld. Ik hoop dat publiek beide aspecten er uit weet te halen. 

Zicht op Nieuws. Wisenten. Lies Resink

2015

Werk in het kader van: "Zicht op Nieuws" voor een expositie bij Omroep Flevoland in oktober 2015. Onderwerp: Wisenten [nieuws item: verhuizing wisenten van Natuurpark Lelystad naar Spanje]    

Zicht op Nieuws. Red Dress Run [in Emmeloord]

2015

Zicht op Nieuws. In het kader van de expositie bij Omroep Flevoland is een schilderij gemaakt met als onderwerp: Red Dress Run [in Emmeloord] Titel: Klaar voor de start. Nieuwsitem: de Red dress run in Emmeloord.

Zicht op Nieuws. Brand

2015

In het kader van de themaexpositie: 'Zicht op Nieuws' is een schilderij gemaakt met de titel: Brand.  Aanleiding was het nieuwsitem: De Gordiaanbrand in Lelystad.    

Jungle

2014

Jungle

Caesarion

2012

Caesarion. Dit werk is naar een fragment uit het boek Caesarion van Tommy Wieringa.  

Geven en nemen

2012

Geven en nemen

Weg!

2013

Weg!