20 maart 2020

 

Expositie uitgesteld 

 
De hieronder aangekondigde expositie ‘De toppers van KUP-11’ is vanwege de Corona-uitbraak helaas tot nader orde uitgesteld. Zodra een nieuwe datum is gepland zullen we dat hier weer melden. Ondertussen wensen we u als lezer van het blog en al onze kunstenaars een goede gezondheid toe.

3 maart 2020

 

Expositie in de Flevomeer Bibliotheek 

 
Van 3 april t/m 28 mei exposeert KUP-11 in de FlevoMeer Bibliotheek Lelystad met als thema ‘De toppers van KUP-11‘. Onze kunstenaars tonen in de expositie hun beste werken van de afgelopen jaren, waarbij diverse thema’s, kleuren en afmetingen van werken voorbijkomen. Speciaal voor de tentoonstelling schreef stadsdichter Juul Baars een stadsgedicht. Dit is opgenomen in de expositie.
De tentoonstelling is vrij te bezoeken tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

28 februarii 2020

 

Ledenmutatie 

 
Per 1 maart voegen we weer een nieuw lid toe aan ons collectief. We heten van harte welkom: Eric Pasman, kunstschilder uit Lelystad. Eric Pasman schildert nog niet zo heel lang, maar kan gezien worden als een natuurtalent. Hij ontwikkelde een persoonlijke vitale beeldtaal; helder en gedurfd figuratief. Door felheid van licht en levendigheid ervaar je het verstrooiende plezier van de maker.  Helaas nemen we per dezelfde datum afscheid van Dorrith Hillenbrink. Dorrith was 9 jaar lid van ons collectief. We zullen haar missen.
Klik hier voor vervolg van de blog.